Eerste kennismaking op school! - Reisverslag uit Southampton, Verenigd Koninkrijk van Marjolein Heijer - WaarBenJij.nu Eerste kennismaking op school! - Reisverslag uit Southampton, Verenigd Koninkrijk van Marjolein Heijer - WaarBenJij.nu

Eerste kennismaking op school!

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

21 Januari 2008 | Verenigd Koninkrijk, Southampton

Lieve mensen

Nou ik ben voor de eerste keer naar school geweest hoor! Bianca en ik hadden om 10.00 uur een afspraak met Mr McClellan om ons vakkenpakket uit te zoeken. Nou het begon al goed: Mr McClellan was 15 min te laat (vanwege het verkeer). We stonden te wachten met Anna (een meisje uit Finland). Uiteindelijk hebben we een leuk en goed vakkenpakket samengesteld (4 vakken): Corporate Identity and Design, Management, Culture and Communication, Creative Management en Managing Conflicts. Bianca en ik hebben alle2 dezelfde vakken gelukkig!

Ook hebben we gekeken naar het rooster voor de volgende periode:
maandag: vrij
dinsdag: van 11 tot 17 uur (niet heel de dag gelukkig
woensdag: van 10 tot 12 uur
donderdag: vrij
vrijdag: van 14 tot 16 uur

Kortom: slechts 8 uurtjes les (hier komt nog wel Engels bij)

Daarnaast hebben Bianca ervoor gekozen om ook Engels in ons pakket te nemen. Dit ondanks dat het niet meetelt voor onze studiepunten... (beetje raar, maar ok) Om te weten op welk niveau we zitten, hebben we een test hiervoor gedaan. Morgen krijgen we de uitslag!

Verder hebben we vanmiddag een bijeenkomst gehad om wat formulieren in te vullen en andere internationale studenten ontmoet (ze hebben niet allemaal de vakken die wij hebben) Daarnaast ben ik wat gaan drinken met Bianca, Anna en Alexandra (uit Oostenrijk).

Nou dat was het al voor vandaag. Voor vanavond heb ik nog geen plannen.

Wat gister betreft: heb ´s ochtends lekker geluierd en ben ´s middags gaan lopen door de stad en het centrum. ONderweg kwam ik mijn huisbaas tegen en ben verder met hem meegelopen naar de andere kant van de stad. Onderweg vertelde hij van alles over de stad en liet me ook veel zien. Zo vertelde hij over middeleeuwse gebouwen en stukken van de stadsmuur die er nog staan en over gebouwen die met de Titanic te maken hebben (Titanic is vanuit Southampton vertrokken voor haar laatste vaart)Erg interessant allemaal!!! (zie foto´s)

Nou dat was het weer voor vandaag. Volgende week beginnnen mijn lessen en uiteraard houd ik jullie op de hoogte!

Liefs, Marjolein

PS: ik vind het heel leuk om jullie berichtjes te lezen!!!

• 21 Januari 2008 - 18:54

Lesley:

hey meissie,
    zo te lezen gaat het allemaal wel goed komen daar!!
    ik lees je verslagen graag, echt heel leuk!!
    dikke kus

• 21 Januari 2008 - 19:59

Cisca:

Tjonge ,wat n geweldig vakkenpakket en wat erg veel les uren.haha
    Ben bang dat je tijd tekort hebt.
    Mooi foto,s leuk geschreven.
    Ik kan er geen genoeg van krijgen.
    Schrijf zo door ,ik vind het super leuk.
    Veel succes

• 21 Januari 2008 - 22:58

Lisanne:

Hey!
    Goed te lezen dat alles goed gaat daar..maak er een mooie tijd van! Ben benieuwd naar je volgende verhaal.

Kus

• 21 Januari 2008 - 23:02

Idelma:

Ey meis,

Fijn dat je al zekerheid hebt over je pakket. Ik had vandaag mijn intro en ik heb gelijk te horen gekregen dat we volgende week nog een intro hebben,geweldig!!!!! Hele leuke mensen ontmoet, maar nog niks over vakkenpakket, haha.

Ik spreek je snel op msn!

Kus

• 22 Januari 2008 - 20:03

Tamara:

Eerste indruk: ziet er goed uit:) Alleen wel lekker grauw zoals ik dat vanaf november in Engeland ben gewend..:( Kleine troost: In NL is het weer net zo slecht;)
    Ben benieuwd of je nog introweken hebt.
    X

• 23 Januari 2008 - 01:39

Klaudi:

Hey Marjolein!

Lekker zeg, maar drie dagen naar school! Doe je goed ;) Ik heb alleen vrij van zat t/m maandag :) Wanneer begin je nou met je lessen?
    Geniet er nog van!

Kus, Klau

• 24 Januari 2008 - 07:30

Marie-José:

Leuk pakket. Niet te veel les, heb je genoeg tijd voor andere dingen. Lijkt me een mooie stad. groetjes